FCSB isi schimba patronul in acte! Becali ia clubul pe numele sau, Geambazi confirma: "E rezultatul unui plan de afaceri"

FCSB isi schimba patronul in acte! Becali ia clubul pe numele sau, Geambazi confirma: "E rezultatul unui plan de afaceri"

Gigi Becali va prelua clubul FCSB pe numele sau. In prezent, actionar majoritar al FCSB este Vasile Geambazi, un nepot al Latifundiarului din Pipera.

"Vorbiti cu patronul, pentru ca el decide. I-am lasat clubul lui Vasile Geambazi", spunea Becali in urma cu mai multe luni, intr-o perioada in care sustinea ca s-a saturat de fotbal. In realitate, Becali nu a lasat niciun moment din mana fraiele clubului ros-albastru, controland intreaga activitate a FCSB-ului.

Becali a trecut clubul FCSB pe numele nepotului Vasile Geambazi in urma cu multi ani din motive mai mult sau mai putin cunoscute. Unul dintre acestea a fost acela ca nu a vrut ca echipa sa fie pedepsita din pricina declaratiilor sale, Becali avand perioade in care a intrat in atentia comisiilor FRF. O astfel de situatie a avut loc in momentul discutiilor pentru transferul lui Nistor, cand dinamovistii au anuntat ca FCSB poate fi sanctionata pentru ca a contactat un jucator aflat sub contract. "Eu nu am nicio functie la club", a replicat Becali.

Becali preia clubul de la Geambazi

ProSport scrie, insa, ca la FCSB va avea loc o rocada. Becali va redeveni seful clubului inclusiv in acte. Acesta va prelua pachetul majoritar de la Vasile Geambazi.

Sursa citata noteaza ca unul dintre motive ar fi acela ca Geambazi este nemultumit de imixtiunea lui Gigi Becali la echipa secunda. Nu mai departe de saptamana aceasta, Becali l-a numit antrenor la FCSB 2 pe Pompiliu Stoica, la recomandarea Anamariei Prodan.

Geambazi neaga ca acesta ar fi motivul, dar confirma ca ii va preda pachetul de actiuni unchiului sau.

"Faptul ca am intentia de a trece pe numele lui Gigi actiunle este doar rezultatul unui plan de afaceri, nu e conflict. Voi deveni patronul FCSB Academy si voi avea echipe care vor juca la grupele de juniori ipotriva FCSB, lucru interzis. In clipa de fata patron la FCSB Academy este un prieten, nu eu",
a spus Geambazi pentru ProSport.

Geambazi a mai spus ca Becali a fost cel care a hotarit numirea lui Pompiliu Stoica la FCSB 2, in ciuda pozitiei adoptate de el.

"Gigi a venit cu varianta, a fost propunerea lui. I-am spus ca noi avem aici un plan complex, ca antrenorul este doar o rotita dintr-un angrenaj si ca trebuie sa se potriveasca perfect. Din primele interactiuni, se pare ca nu este cazul", a mai spus Geambazi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT