EXCLUSIV | „Nu există nicăieri în lume așa ceva!” Explicațiile oltenilor după ce Bălașa n-a prins lotul cu Voluntari

Mihai Balasa Liga 1 Marcel Popescu Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 21:25
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 21:31

Laurențiu Reghecampf face revoluție la Craiova!

„Reghe” a fost numit pe banca Universității Craiova la finalul lunii iulie. Tehnicianul și-a început în forță mandatul în Bănie, înlocuindu-l pe Mirko Pigliacelli în poartă, cu Lazar.

La ultimul meci disputat de Craiova în campionat, cu Voluntari, scor 3-0, Reghecampf l-a adus din nou în primul „11” pe portarul italian, însă a dispărut din prima echipă cuplul de fundași centrali Constantin - Bălașa, care a fost înlocuit de perechea Screciu - Găman.

Marcel Popescu a explicat decizia luată de Reghecampf.

„El nu ar trebui să fie marcat, pentru că nu e o acțiune disciplinară, ostilă sau represalii împotriva lui Mihai Bălașa. Bălașa e un jucător de echipa națională.

Sunt exemple importante în fotbalul internațional când PSG începe meciul fără Neymar și așa mai departe.

Noi ne-am obișnuit ca jucătorilor de peste 30 de ani să li se cofere statutul de senator de drept. Nu există nicăieri în lume senator de drept...”, a spus Marcel Popescu la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Mihai Bălașa, potrivit transfermarkt.com

Are 20 de ani și e "perla Craiovei"

Markovic este fotbalistul pe care Universitatea speră să obțină milioane de euro, în următoarele perioade de mercato. Marcel Popescu, președintele Universității Craiova, crede că Markovic poate fi următorul mare transfer pe care trupa din Oltenia îl poate face.

„Eu îl văd pe Markovic, în șase luni - un an de zile, cel mai bun nouar, pentru că vârful de careu, în România, nu mai există. Văd în el un jucător-spectacol cu un potențial enorm”, a mai spus Marcel Popescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!