Liga 1

EXCLUSIV | Transferul ratat de Coman care a declansat ruptura dintre fotbalist si firma lui Giovanni Becali! Noi detalii incendiare despre situatia 'perlei' de la FCSB

Florinel Coman a cerut in decembrie 2020 sa isi incheie contractul cu firma de impresariat a lui Dragos Sarbu, pentru care fratii Becali sunt consilieri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Aprilie 2021, 16:42
Data actualizarii: Marti 06 Aprilie 2021, 18:00

Victor si Giovanni Becali si-au dat in februarie acordul pentru rezilierea contractului fotbalistului de la FCSB, intelegerea incheindu-se de comun acord. 

Unul dintre motivele pentru care Coman a vrut sa renunte la acest contract tine de faptul ca acum el ar putea sa semneze cu orice impresar care i-ar aduce o oferta interesanta, lucru despre care a vorbit in trecut: "Ma voi transfera cu impresarul care aduce oferta pentru mine."

O sursa www.sport.ro a dezvaluit astazi ca in urma acestei decizii luate de Florinel Coman, fotbalistul ar fi fost supus unei presiuni, care ar putea sa aiba un impact nedorit asupra evolutiilor sale. 

"Probabil ca vreun coleg, care e gelos pe el sau vrea sa ii locul in echipa, vorbeste cu presa ca sa il discrediteze si sa ii strice relatia buna pe care o are cu Gigi Becali. Sau poate ca e o presiune mediatica pentru ca a rupt contractul cu impresarul, cand existau niste oferte pentru el pe care nu voia sa le accepte", a declarat sursa mentionata, care a vorbit si despre relatia fotbalistului cu Ioana Timofeciuc, dar si despre acuzatiile privind viata extrasportiva a acestuia. 

in plus, conform altor surse www.sport.ro, frustrarea lui Coman pleaca de la faptul ca, in urma cu cateva luni, Giovanni Becali a avut o oferta scrisa de la Sporting Lisabona, care ar fi fost dispusa sa ofere 7 milioane de euro in schimbul 'perlei' de la FCSB. 

Modifică setările cookies