EXCLUSIV | Ce obiectiv va avea Adrian Mutu in urmatorul sezon la FCU Craiova: "S-a investit prea mult ca sa dam inapoi acum!"

Mihnea Stefan
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2021, 10:45
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 12:17

Mircea Bornescu a vorbit la Pro X despre venirea lui Adrian Mutu la FCU Craiova.

Adrian Mutu a fost confirmat oficial ca noul antrenor al celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu a optat pentru serviciile fostului tehnician de la U21, dupa ce a intrerupt colaborarea cu Eugen Trica, managerul care i-a promovat in prima liga.

Mircea Bornescu, team managerul craiovenilor, a vorbit despre fostul sau coleg de generatie si despre ambitiile pe care le are FCU la primul sezon in Liga 1 dupa un deceniu.

"Adrian Mutu este un antenor tanar, dornit de a face performanta si conducerea clubului a considerat ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie. Sunt convins ca va fi sustinut de suporterii nostri. Sunt convins ca va face treaba buna, dar pe antrenor stiti ca il tin rezultatele.

Suntem o echipa nou-promovata. Odata cu venirea lui Adrian Mutu, odata cu venirea altor jucatori, eu cred ca se va crea o echipa puternica. In ultimele sondaje propuse de mass-media s-a aratat ca suporterii sunt alaturi de noi intr-o maniera covarsitoare", a declarat Mircea Bornescu, la Ora exacta in sport.

Oficialul celor de la FCU Craiova a accentuat efortul financiar pe care Adrian Mititelu este dispus sa il faca pentru a-i crea lui Mutu o echipa capabila sa ajunga in playoff.

"Patronul clubului face un efort financiar foarte mare, dar si dorinta de performanta este pe masura. De aceea asteptam sa vedem ce jucatori putem aduce, avem o lista foarte mare, insa pana nu vom putea semna contractele cu ei, nu vom putea spunea.

Multi au terminat contractele si nu au mai fost prelungite si am considerat ca putem aduce jucatori de valoare pe acele posturi. Sunt multi jucaori pe care dorim sa ii aducem, insa vedem si pretentiile lor financiare si daca putem sa ne intelegem cu ei.

S-au investit foarte multi bani de-a lungul timpului, acum nu putem da inapoi, va trebui sa aducem jucatori pe masura. Sunt convins ca atat suporterii, cat si conducerea, nu isi propun alt obiectiv decat accederea in playoff", a dezvaluit Mircea Bornescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!