Prima reactie a lui Adrian Mititelu Jr. dupa ce Adi Mutu a semnat cu FCU Craiova! Anuntul facut la miezul noptii: "Asta urmeaza!"

Adi Mutu Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga Prima reactie a lui Adrian Mititelu dupa ce Adi Mutu a semnat cu FCU Craiova! Anuntul facut la miezul noptii: "Asta urmeaza!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2021, 00:43
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 01:08

Adi Mutu a semnat cu FCU Craiova!

La scurt timp dupa numirea lui Adi Mutu pe banca oltenilor, Adrian Mititelu Jr. a iesit public si anuntat ca pentru FCU urmeaza o perioada cu multe transferuri.

"Au fost cateva chestii de pus la punct, la negocieri, dar nu cerinte iesite din comun. Intr-o saptamana am perfectat totul. Nu ne-a cerut jucatori, nu e vorba despre asa ceva. 

Conducerea si antrenorul se consulta in legatura cu perioada de transferuri. Evident ca vom intari echipa in perioada urmatoare, vor veni fotbalisti. Cand vom bate palma cu vreun jucator, veti afla pe site-ul clubului. 

Sper sa facem cat mai multe puncte in noul sezon si sa ne apropiem de primele pozitii ale clasamentului. Va fi un an greu, ne vom bate cu multe echipe care dispun de un buget mare. Vrem sa facem un campionat bun pentru o nou-promovata", a declarat Mititelu Jr. pentru gsp.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!