E marea senzatie a Clinceniului! Adi Popa conduce o masina din 1969 pe care a dat o avere! Cum arata si cat poate sa coste

E marea senzatie a Clinceniului! Adi Popa conduce o masina din 1969 pe care a dat o avere! Cum arata si cat poate sa coste

Popa si-a luat in 2020 o masina noua.

Noua pentru el, pentru ca 'bijuteria' a mers prima oara pe sosele in 1969. :) Ford Mustang-ul lui Adi Popa e senzatia din afara stadionului la meciurile de acasa ale Clinceniului. Bolidul costa l-a cotat pe Popa mai bine de 120 000 de euro! E una dintre putinele masini care reprezinta mai mult o investitie decat o cheltuiala. Pretul ei creste permanent.

"Mi-a adus-o un prieten din Miami, a luat-o de la un colectionar. Era in stare buna, dar nu era reconditionata. Mi-a adus-o pana in fata casei. Am investit in ea, am dat destul de mult ca sa arate asa. Pe autostrada, prinzi si 130 la ora cu ea", a spus Popa anul trecut.

Fostul mijlocas de la FCSB are certificat de autenticitate pentru bijuteria sa: "E inscrisa in Retromobil. Autentificarea nu e simpla, dureaza ceva. Vin specialistii, iti verifica totul in amanunt, sa vada daca s-a umblat la motor. Doar dupa aia iti dau certificatul."

In 1969, anul fabricatiei masinii lui Adi Popa, au fost produse 72 458 de Munstanguri.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Am început în forță, dar nu a ţinut mult. România vaccinează zilnic cât Bangladesh, în timp ce Cambodgia ne-a depășit
BRAT
Modifică setările cookies