Liga 1

Dusan Uhrin Jr. se gândește doar la baraj. Ce a declarat după victoria chinuită cu Gaz Metan Mediaș 

”Câinii” lui Dusan Uhrin Jr. au obținut o victorie chinuită, scor 1-0, în deplasarea de la Mediaș.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 22:07
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 22:14

Aflată pe ultimul loc în playout, cu punctaj negativ din cauza depunctărilor, Gaz Metan Mediaș a ținut piept lui Dinamo, pierzând cu scorul de 0-1. 

Fără șanse reale de a scăpa de locurile de baraj, echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr. nu se regăsește și rămâne pe locul opt în clasament, la șase puncte de Chindia Târgoviște, care are un meci mai puțin disputat.

"Am avut multe ocazii pe care nu le-am fructificat. Terenul a încetinit jocul. Am simțit că va fi dificil. Sunt jucători tineri, ambițioși la Mediaș. Trebuie să mai muncim, nu este de ajuns ce se întâmplă acum.

Sunt motivat. Nu veneam dacă nu eram motivat. Obiectivul meu principal este să o mențin pe Dinamo în Liga 1", a declarat Dusan Uhrin Jr. la finalul meciului. 

Kiriță crede că lui Dinamo îi va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare

"Dacă ajungem acolo presinea va fi mare și acei jucători nu știu dacă pot să ducă această presiune pe care o au în spate, mie de asta îmi e frică.

Dacă până acum ei nu au reușit să scoată Dinamo la suprafață, să ajungi la baraj mie îmi e frică că acei jucători nu pot să ducă presiunea la capăt.

Orice echipă care ajunge la baraj, credeți-mă că va fi foarte greu pentru Dinamo.

De vreo nouă ani de zile Dinamo se zbate în subsolul clasamentului, Dinamo nu a mai reușit să se ridice și atunci tot timpul vorbim la modul negativ de Dinamo. Nu e nimic pozitiv și îmi e foarte greu să tot vorbesc", a spus Giani Kiriță, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies