Fotbal intern

EXCLUSIV Ionel Ganea: "Cea mai mare greșeală a fost când Dinamo l-a schimbat pe Rednic!" Verdict dur în privința lui Dusan Uhrin 

Gaz Metan Mediaș - Dinamo este LIVE TEXT de la ora 20:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 18:12
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 18:24

Ionel Ganea (45 de selecții / 19 goluri în națională) a jucat la Dinamo în 2006, când în 18 partide a marcat de 14 ori. Fostul atacant din Bundesliga susține că trupa din Ștefan cel Mare ar fi avut parcurs superior dacă Mircea Rednic nu era schimbat de Iuliu Mureșan cu Flavius Stoican, în iarnă. Între timp, și Stoican a fost înlocuit cu cehul Dusan Uhrin.

Ionel Ganea: "N-am văzut nicio schimbare în bine de când e Dusan Uhrin"

 "N-am văzut nicio schimbare în bine de când e Dusan Uhrin antrenor la Dinamo. Nici jucătorii aduși n-au venit cu o mare contribuție pentru a crește în valoare jocul echipei. Aveam alte așteptări de la ei. 

Părerea mea e că Dinamo a greșit când l-a schimbat pe Mircea Rednic, cea mai mare greșeală, el trebuia lăsat să-și ducă strategia până la capăt, sunt sigur că dacă era lăsat putea să o ridice pe Dinamo în clasament. Mircea Rednic e unul dintre cei mai valoroși antrenori români. 

Acum, să răspundă cine trebuie să răspundă pentru deciziile luate, pentru locul pe care echipa va termina campionatul", a declarat Ionel Ganea, pentru Sport.ro. 

Rednic, doar 12 meciuri pe banca lui Dinamo în acest sezon. A reușit o victorie

Mircea Rednic a rezistat doar 12 meciuri la Dinamo în acest sezon. A strâns o singură victorie și trei rezultate de egalitate. Doar șase puncte a reușit Dinamo să adune în cele 12 meciuri disputate cu Mircea Rednic pe bancă. În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo

Gaz Metan Mediaș - Dinamo, meci din etapa a șasea a play-out-ului Ligii 1, poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe sport.ro începând cu ora 20:00. Gazdele, ajunse la un record negativ de -27 de puncte, par victime sigure în fața unei echipe a lui Dinamo care ocupă locul 8 în play-out, cu 13 puncte, și care va disputa barajul pentru rămânerea în prima divizie.

Torje și compania speră cel mult la locul 7 din play-out, de care însă îi desparte o diferență de 9 puncte, cu patru runde rămase de disputat din acest sezon. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies