Dinamo a vandut peste 7000 de bilete pentru meciul cu Chindia, chiar daca fanii sunt interzisi pe stadion! Anuntul facut de 'caini'

Dinamo a vandut peste 7000 de bilete pentru meciul cu Chindia, chiar daca fanii sunt interzisi pe stadion! Anuntul facut de 'caini'

Dinamo este sustinuta de suporteri chiar daca acestia sunt interzisi pe stadion.

Dinamo este in continuare ajutata de suporterii sai, chiar daca acestia nu pot fi prezenti pe stadion. Programul socios al DDB continua si dupa ce au salvat clubul in mai multe randuri, prin plata salariilor si platirea licentei, 'cainii' se afla la o noua isprava.

Au scos la vanzare bilete la pretul de 5 lei pentru meciul din 13 iunie cu Chindia Targoviste. Biletele pot fi achizitionate online, iar singurul scop este ajutarea clubului pe partea financiara.

7340 de bilete s-au dat in doar 12 ore si 20 de sectoare din Stefan cel Mare sunt sold out. Au mai ramas 19 sectoare si suporterii au mari sperante ca pot umple stadionul macar la nivel virtual.

"AICI e Dinamo! Hai sa luam cu asalt cele 19 sectoare care au mai ramas. Sa avem primul meci din istoria Ligii 1 cu sold-out in mai putin de 24 de ore! Cu atat mai uimitor cu cat se joaca fara public.", a fost mesajul transmis pe pagina oficiala de Facebook a clubului.

Citeste si:DinamoLiga 1
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se transmite Sars-Cov-2. Un nou anunț făcut de OMS
BRAT