"De trei ani isi apara pozitia de vicecampion, e un obiectiv pentru el!" Gigi Becali, ironizat dupa o declaratie care a aprins Oltenia

Marcel Popescu a reactionat dur dupa declaratiile facute de Gigi Becali inaintea derby-ului dintre Craiova si FCSB de peste doua etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Februarie 2019, 12:44
Data actualizarii: Vineri 15 Februarie 2019, 13:34

Patronul FCSB a declarat ca are oameni "infiltrati" la cluburile importante care il vor ajuta in lupta pentru campionat. Unul dintre cei la care facea referire Gigi Becali era Andrei Cristea, fost jucator la Steaua, in prezent atacant la Craiova.

"Am vazut declaratia lui Becali, ca tot are oameni in interior. E un obiectiv, trebuie sa-si apere pozitia de vicecampion. Trei ani si-a aparat aceasta pozitie si incearca si acum sa-si apere iar pozitia de vicecampion cu oamenii pe care-i are in interior. Cred ca asemenea deviatii de la linia si conduita morala pe care trebuie s-o aiba conducatorii din fotbalul romanesc nu fac decat sa dea apa la moara, nu fac decat sa arunce o lumina nefavorabila. Ganditi-va cum se vede din exterior filmul asta unde un oficial confirma ca are oameni care-i fac jocurile. Cel mai corect ar fi sa lasam meciul sa se joace", a declarat Marcel Popescu la ProX.

"Eu am vorbit cu Andrei Cristea si i-am zis 'bai Andrei, lasa, ma, ca mai bine stai tu acolo si nu te iau, ca tu esti arma mea secreta, care ma va face campion'. Si o sa vedeti voi si in play-off ce va face Cristea", a fost declaratia patronului FCSB care l-a enervat pe presedintele Craiovei.

FCSB - Craiova se va disputa in etapa a 25-a, pe 24 februarie, cu incepere de la ora 20:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!