"Ce faci tu, ma, acolo? E JENANT!" Marius Sumudica l-a facut PRAF pe Nistor dupa scandalul de la Iasi! Ce i-a reprosat si lui Bratu

"Ce faci tu, ma, acolo? E JENANT!" Marius Sumudica l-a facut PRAF pe Nistor dupa scandalul de la Iasi! Ce i-a reprosat si lui Bratu

Marius Sumudica a criticat situatia de la Dinamo.

Marius Sumudica l-a criticat dur pe Dan Nistor pentru faptul ca a plecat de pe banca de rezerve dupa ce a fost schimbat la pauza la partida cu Poli Iasi. Antrenorul celor de la Al Shabab considera insa ca si Bratu a gresit cand l-a atacat public pe Nistor.

"Ca antrenor trebuie sa ai tact si echilibru. Eu si acum regret ca l-am certat in public pe Marius Constantin. In acest moment, jucatorii sunt sensibili. Nu poti sa-i faci asa ceva unui fotbalist. E capitanul echipei, un jucator important. Dupa un asemenea moment, nu mai exista cale de intoarcere, nu mai poti lucra cu el. Bratu trebuia sa fie mai echilibrat, dar era multa presiune pe el. Venea dupa trei infrangeri.

Dar si Nistor a gresit. Ce faci cu telefonul in mana? Echipa ta joaca, tu esti capitan si stai pe telefon in spatele portii? Mai trebuia sa isi puna numarul 5 pe el, ca la Marsul Postasilor. E jenant! Noi toti il punem la colt pe Bratu, dar trebuie sa vedem si partea celalta, sa-l vedem si pe Nistor. Stai, ma, tu chiar nu ai nicio vina?" a declarat Marius Sumudica la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu: Să introduci taxe în această perioadă este sinucigaș, îți omori economia
BRAT

Modifică setările cookies