Casa pariurilor nu e acasa! :) 10 echipe din Premier League au case de pariuri pe tricouri! Cate echipe din Liga I au sponsori principali case de pariuri

case de pariuri Liga I Premier League sponsori Superliga Casa pariurilor nu e acasa! :) 10 echipe din Premier League au case de paruri pe tricouri! Cate echipe din Liga I au sponsori principali case de pariuri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Iulie 2019, 14:28
Data actualizarii: Joi 25 Iulie 2019, 15:01

10 echipe din Premier League au nume de case de pariuri pe tricouri.

Clasamentul banilor de pe urma contractelor de sponsorizare din Premier League este condus si in noul sezon de Manchester United, care se alege cu 70 de milioane de euro in fiecare an din partea sponsorului principal Chevrolet.

Urmatoarele cluburi in acest clasament sunt Manchester City si Arsenal, la distanta destul de mare (sub 50 de milioane pe an). Ambele echipe au sponsori principali companii aeriene - Etihad, respectiv Fly Emirates.

  • Casa pariurilor nu e acasa! :) 10 echipe din Premier League au case de paruri pe tricouri! Cate echipe din Liga I au sponsori principali case de pariuri

10 echipe din Premier League isi completeaza bugetele cu bani de la case de pariuri. Cei mai multi bani ii primeste West Ham, din partea Betway (Malta) - 12 milioane de euro pe an.

Everton, Wolves, Burnley, Crystal Palace, Newcastle, Watford, Aston Villa, Bournemouth si Norwich sunt celelalte echipe care vor juca cu numele de case de pariuri pe tricouri.

Liga I: 5 echipe poarta nume de case de pariuri pe piept


Liga I este sponsorizata in noul sezon de Casa Pariurilor, motiv pentru care numele competiei a fost schimbat in "Casa Liga I".

Cinci din cele 14 echipe poarta pe tricouri nume de case de pariuri:

Craiova - Betano
Botosani - Casa Pariurilor
Poli Iasi - Superbet
FC Voluntari - Winner
Dinamo - Unibet

De mentionat ca sunt si alte cluburi, precum CFR Cluj si FCSB, care au contracte cu case de pariuri (Sportingbet si NetBet), dar aceste companii nu sunt sponsori principali.

Chindia Targoviste, Viitorul si Hermannstadt nu au nume de sponsori pe tricouri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!