Liga 1

Litigiul dintre Dinamo si Cosmin Contra a fost stins! "S-au facut eforturi mari!" Detalii de ULTIMA ORA despre lupta pentru obtinerea licentei

Dinamo incearca sa isi rezolve toate problemele pentru a putea sa isi ia licenta pentru urmatorul sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Martie 2021, 18:18
Data actualizarii: Vineri 12 Martie 2021, 00:30

Vestea buna pe care au primit suporterii dinamovisti astazi este legata de litigiul dintre club si fostul antrenor Cosmin Contra, respectiv preparatorul fizic Javi Reyes. 

Presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania a spus ca litigiul a fost stins, antrenorul hotarand sa renunte la o suma importanta de bani. 

"S-au rezolvat multe probleme la Dinamo. Chiar ieri si alaltaieri s-au rezolvat problemele cu Contra si preparatorul fizic, Javi Reyes, s-a închis litigiul. Au fost achitate datoriile, pana la urma au ajuns partile la un acord. S-a inchis cazul, nu mai au probleme cu asta. S-a negociat, Cosmin Contra a lasat de la el, a lasat serios. S-au facut eforturi foarte mari la Dinamo.

Mai sunt de platit cativa antrenori de la Copii si Juniori, sume foarte mici, care vor fi platite cu siguranta. Nu stiu catre stat, dar acolo se pot reesalona datoriile. Daca merg tot asa, pana pe 31 martie cred ca isi iau licenta si pentru competitiile europene", a declarat Emilian Hulubei la DigiSport. 

Dupa ce a plecat de la Dinamo dupa mai putin de 4 luni petrecute pe banca tehnica, Cosmin Contra a cerut initial salariile pentru perioada lucrata, circa 100.000 de euro. Ulterior, antrenorul a acceptat sa i se plateasca doar 50.000 de euro, respectiv doua salarii. 

Modifică setările cookies