"Am intrat in istoria moderna si contemporana a fotbalului! Asa am gandit!" Cum a explicat Toni Petrea cele 5 schimbari ale FCSB la pauza

"Am intrat in istoria moderna si contemporana a fotbalului! Asa am gandit!" Cum a explicat Toni Petrea cele 5 schimbari ale FCSB la pauza

FCSB a fost invinsa la loviturile de departajare de CFR Cluj in Supercupa Romaniei. 

Dupa meciul de la Ploiesti, antrenorul Toni Petrea a vorbit despre schimbarile realizate la pauza, cand ros-albastrii au schimbat 5 jucatori din primul 11, printre care si pe vedetele echipei, Morutan si Tanase. 

"A fost o finala, un meci foarte placut pentru spectatori, disputat. Ei au castigat in aceasta seara, noi ne pregatim pentru playoff. Avem probleme cu jucatorii accidentati, a trebuit sa gestionam finala asta. Acum ne pregatim pentru playoff, e obiectivul principal. Schimbarile au fost ceva planificat dinainte, am intrat in istoria moderna si contemporana a fotbalului. 

Imi felicit adversarul pentru victorie. Au fost cele mai bune echipe din campionat, incercam sa ne pregatim bine si sa aratam din ce in ce mai bine. Ne-am gandit sa tratam meciul asa la nivelul potentialului nostru", a declarat Toni Petrea dupa meciul din Supercupa Romaniei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă privind împuşcarea ursului Arthur. Legea ar putea fi schimbată după cazul dezvăluit de Ştirile PRO TV
BRAT
Modifică setările cookies