Becali, asaltat cu oferte! FCSB poate realiza marele transfer al verii: Florinel Coman, dorit de un club URIAS din Europa

Becali, asaltat cu oferte! FCSB poate realiza marele transfer al verii: Florinel Coman, dorit de un club URIAS din Europa

Jucatorii de la FCSB nu duc lipsa de oferte chiar daca echipa a terminat pe locul secund pentru al patrulea sezon consecutiv.

Florin Tanase este tentat de americani cu un salariu de un milion de dolari pe sezon, iar acum si Florinel Coman a primit o oferta importanta. Turcii de la Fotomac scriu ca Galatasaray il doreste pe Comn.

Gigi Becali a platit aproape 3 milioane de euro pentru aducerea lui Coman de la Viitorul si spera sa incaseze nu mai putin de 50 de milioane de euro in schimbul jucatorului. Jurnalistii turci nu au specificat si cat sunt dispusi sa plateasca cei de la Galatasaray pentru Coman.

"Pe Florinel l-am tot criticat eu, dar o sa fie mare jucator. Incepe sa fie puternic, o sa fie mare fotbalist, o sa vedeti. Se coace, o sa fie mare fotbalist, e si serios", declara Gigi Becali in urma cu o luna.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies