fcsb - chindia FCSB Valentin Gheorghe Liga 1

”De când am venit la FCSB, n-am pierdut niciun meci”. Valentin Gheorghe, ”talismanul” vicecampioanei

FCSB a câștigat meciul cu Chindia Târgoviște, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 0-2

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 22:24
Data actualizarii: Duminica 13 Februarie 2022, 22:27

Valentin Gheorghe, ”eroul” vicecampioanei, a vorbit la finalul partidei în care a reușit să marcheze prima sa „dublă” în tricoul FCSB-ului. După acest meci, Gheorghe (24 de ani) a ajuns la șase goluri marcate pentru echipa sa.

Valentin Gheorghe: ”De când am venit la FCSB, nu am pierdut niciun meci”

„Un meci frumos pentru telespectatori, cinci goluri marcate, am revenit de la 2-0. Îi știm pe cei de la Chindia, suntem fericiți că am luat cele trei puncte, foarte importante în economia clasamentului. Ei s-au pus pe două linii, foarte greu să-i deschizi. Sunt foarte fericit pentru puncte, cei de la CFR au câștigat și trebuia să menținem această linie. 

A fost nevoie de fiecare dintre noi, chiar dacă prima repriză nu a fost foarte bună, mă bucur că am câștigat la sfârșit. Atacăm la fiecare meci, încercăm să construim de jos, să ajungem cu mingea în celălalt careu. Se mai întâmplă și greșeli. Va trebui să lucrăm la antrenament și această problemă. De când am venit la FCSB, n-am pierdut niciun meci. Sunt fericit și pentru asta”, a spus Valentin Gheorghe, la finalul partidei.

FCSB a ajuns la 19 meciuri consecutive fără înfrângere, 15 victorii şi 4 egaluri. În urma acestei partide, FCSB a ajuns la 58 de puncte și este la șase în spatele celor de la CFR Cluj. În următoarea etapă, vicecampioana se va deplasa la Mioveni.

Chindia era neînvinsă de cinci etape, în care avea două victorii şi trei egaluri.

Modifică setările cookies