Gigi Becali Bogdan Vintila FCSB Liga 1

Anuntul facut de Gigi Becali: "Vintila a aratat filmul la politie!" Decizia autoritatilor dupa ce jucatorii FCSB au fost surprinsi la antrenamente

FCSB a fost surprinsa ieri la antrenamente, in ciuda ordonantei care impune distantarea sociala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Aprilie 2020, 18:09
Data actualizarii: Marti 28 Aprilie 2020, 18:10

In urma pozelor aparute in ProSport ieri, de la baza de antrenament FCSB, in care jucatorii apareau apropiati unul de celalalt, autoritatile s-au sesizat si a inceput sa verifice daca a fost respectata Ordonanta militara nr. 3. 

Antrenorul echipei, Bogdan Vintila, s-a prezentat astazi la politie, acolo unde a aratat filmari de la antrenamentul echipei. Din declaratiile lui Gigi Becali, autoritatile au decis sa nu sanctioneze clubul, deoarece din filmari reiese ca jucatorii au respectat distantarea sociala.  

"Vintila a aratat filmul la politie, au vazut tot antrenamentul, au zis ca e distantare sociala, se vede. Se respecta ordonanta, la revedere, nu am nicio treaba. Le-a lasat filmarile sa studieze. 

Jucatorii au fost testati toti, de doua ori. Sa se inteleaga bine, noi nu am inceput pregatirea, noi facem pregatire fizica, nu e pregatire organizata. Nu se pregatesc cu mingea, nu poti, ca daca te vad cu mingea zic 'Face pregatirea! Au inceput pregatirea!". 

Politistul a fost ingrijorat, ca a crezut ca am inceput pregatirile", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.  

Modifică setările cookies