Adi Popa FC Vaslui porumboiu Superliga

Adi Popa putea ajunge la Vaslui! Dezvaluirile lui Adrian Porumboiu: "Pana la urma s-a dovedit ca fraierul am fost eu"

Adrian Porumboiu a dezvaluit ca a fost foarte aproape sa il transfere pe Adi Popa, pe vremea cand evolua pentru Concordia Chiajna.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 14:29
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 15:08

Finantatorul lui FC Vaslui batuse palma si cu echipa, dar si cu jucatorul. Chiar si asa, transferul nu s-a concretizat.

"El a fost la Vaslui, ne-am inteles la transfer cu Chiajna. Era o suma nici mare nici mica, m-am inteles si cu jucatorul. S-a intamplat o situatie despre care nu vreau sa imi mai amintesc, dar nu imi apartine. Unul dintre colaboratori mi-a spus ceva si eu ca fraierul am inghitit. Nu are importanta, e o treaba intre mine si Adi si nu am sa o faca publica niciodata", a declarat Adrian Porumboiu pentru ProSport.

"Am ajuns la o intelegere, cineva a venit sa imi spuna altceva, eu nu am mai verificat si am luat de buna ce mi s-a spus, care era o mare gogoasa, o mare minciuna. Se intampla treburile astea si eu la capitolul asta am fost unul dintre oamenii creduli in multe privinte, ceea ce mi-a daunat grav si acum la 70 de ani vad lucrurile altfel si imi pun intrebarea Doamne, cum am putut sa gresesc. Chiar mi-a parut rau că nu a ajuns la Vasliu, categoric regret. Mi-a fost si jena de multe ori de el, am vrut sa il sun, dar il salut acum. M-am bucurat pentru el si ca drept dovada traseul lui a fost unul excelent, a dat tot ceea ce a avut de dat bun in fotbal, e un fotbalist adevarat si ii doresc succes in continuare si chiar pot sa imi cer scuze public ca s-a intamplat acel incident in care pana la urma s-a dovedit ca fraierul am fost eu", a spus Adrian Porumboiu.

In vara lui 2012, Adi Popa se transfera la echipa patronata de Gigi Becali in schimbul a 500 de mii de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!