Achizitie SEXY la FCSB! Cine e blonda care nu-l pierde din ochi pe Sergiu Bus, atacantul momentului in Liga I

Sergiu Bus FCSB Superliga Achizitie SEXY la FCSB! Cine e blonda care nu-l pierde din ochi pe Sergiu Bus, atacantul momentului in Liga I
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2020, 13:24
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2020, 13:28
Proaspatul jucator al FCSB-ului e casatorit cu frumoasa Cristina, cu care are si un copil.

Achizitionat de Gigi Becali de la Gaz Metan pentru a rezolva criza de eficacitate de la FCSB, Sergiu Bus e un familist convins, avand o relatie de lunga durata cu sotia sa. Cei doi si-au unit destinele in vara anului 2016, iar intre timp a aparut pe lume si micuta Anais.

Interesant e faptul ca Bus n-a reusit sa se bucure din plin de nunta din urma cu 4 ani, intr-o perioada in care imbraca tricoul echipei Salernitana, in divizia a doua italiana. Astfel, pentru ca formatia sa a fost nevoita sa joace un baraj de mentinere in Serie B care nu fusese luat in calcul de Sergiu atunci cand si-a programat nunta, el a primit o invoire speciala, de o zi, dupa care a revenit in cantonament.

  • Achizitie SEXY la FCSB! Cine e blonda care nu-l pierde din ochi pe Sergiu Bus, atacantul momentului in Liga I

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good luck my love!????????????

A post shared by Crista (@cristina_bus) on

Pe contul de Instagram al Cristinei Bus (fosta Miclea) se pot vedea numeroase imagini in care cei doi pozeaza ca un cuplu extrem de fericit. De altfel, Cristina l-a urmat pe Sergiu peste tot pe unde acesta a evoluat (Anglia, Italia, Bulgaria), fiind si o prezenta constanta in tribune, pentru a se putea bucura pe viu de golurile sotului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!