VIDEO EXCLUSIV A jucat pentru Dinamo și FCSB și îi transmite un mesaj lui Deian Sorescu: ”Dacă va face asta, va fi un câștig pentru ei”

Dorinel Munteanu Deian Sorescu Dinamo FCSB Superliga Deian Sorescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 12:00
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 12:00

Deian Sorescu (25 de ani) primește un sfat prețios din partea unui jucător care a evoluat atât pentru Dinamo, cât și pentru FCSB.

Mijlocașul a fost împrumutat de vicecampioana României din Polonia, de la Rakow Czestochowa, pentru 50.000 de euro. Există și o clauză de transfer definitiv, pentru o sumă cuprinsă între 900.000 și un milion de euro, pe care Gigi Becali a anunțat că o va plăti doar dacă echipa sa va câștiga campionatul.

Dorinel Munteanu: ”Dacă va face acest lucru, va fi un câștig pentru FCSB”

Dorinel Munteanu a jucat pentru Dinamo și pentru FCSB și îi transmite un mesaj internaționalului român. Antrenorul de la Oțelul Galați știe ce trebuie să facă Sorescu pentru a deveni un ”câștig” pentru echipa lui Gigi Becali.

„Eu cred că Sorescu de FCSB, el a acuzat tot timpul jocul slab al echipei Dinamo, care a trecut printr-o perioadă grea. Să vedem dacă se integrează, este un jucător valoros, dar aici trebuie să se integreze în lot, în statutul clubului. 

Dacă va face acest lucru, Sorescu va fi un câștig pentru FCSB, dar până atunci mai are de așteptat. Să vedem randamentul lui”, a spus Dorinel Munteanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Dorinel Munteanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Deian Sorescu a debutat la FCSB în meciul cu Hermannstadt, câștigat de vicecampioni cu 1-0. A fost trimis în teren din primul minut, dar a fost înlocuit la pauză de Valentin Crețu.

„Deocamdată nu mi-a plăcut Deian Sorescu, era altfel de jucător, dar probabil îi trebuie și lui acomodare, nu? Îl așteptăm să se acomodeze, normal”, a declarat Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!