Ea e Lady Dee! Femeia care ii numara BANII lui McGregor, cea mai STILATA iubita de sportiv

Conor McGregor Dee Devlin UFC Kombat Ea e Lady Dee! Femeia care ii numara BANII lui McGregor, cea mai STILATA iubita de sportiv
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iunie 2020, 15:41
Data actualizarii: Duminica 07 Iunie 2020, 16:55

Pentru a treia oara in cariera, luptatorul Conor McGregor si-a anuntat retragerea din sportul de performanta. Daca decizia va fi una definitiva, irlandezul se va consola in familia pe care si-a construit-o alaturi de frumoasa sa iubita, Dee Devlin.

In varsta de 31 de ani, campionul din UFC a zis "stop" intr-un moment de glorie, luand astfel prin surprindere lumea artelor martiale.
Pe plan personal, McGregor e la fel de implinit, avand langa el una dintre cele mai stilate femei din lume. Este vorba despre Dee Devlin (33 de ani), considerata in tara sa o adevarata "icoana" in ceea ce priveste eleganta, ea primind si premii in acest sens, asa cum s-a intamplat in 2016 cu distinctia "Most Stylish Newcomer Award".

.

  • Ea e Lady Dee! Femeia care ii numara BANII lui McGregor, cea mai STILATA iubita de sportiv

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proud beyond words ❤️

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on

In ciuda faptului ca inca nu s-au casatorit, Conor si Dee se cunosc de aproape 12 ani si au deja impreuna doi copii, un baiat de 3 ani si o fetita de 1 an si jumatate. In 2008, atunci cand si-au inceput legatura sentimentala, McGregor era departe de renumele din prezent, iar Dee Devlin a crezut in el si l-a ajutat inclusiv financiar pentru a se putea antrena in conditii ideale.

Evident, o data ce McGregor si-a facut loc in elita luptelor, partenera sa n-a mai fost nevoita sa munceasca prin alte parti, ea devenind in schimb un manager al lui Conor, atat din punct de vedere sportiv cat si financiar.
De altfel, luptatorul irlandez a recunoscut mereu ca n-ar fi realizat aproape nimic pe plan sportiv fara ajutorul din umbra al iubitei sale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!