Romania Honduras Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice "N-am fost echipa care a condus jocul, ci cea care a fost inteligentă". Prima reacție după victoria de la JO a României

"N-am fost echipa care a condus jocul, ci cea care a fost inteligentă". Prima reacție după victoria de la JO a României

Naționala olimpică de fotbal a României a reușit prima victorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, impunându-se în fața Hondurasului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:21
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:28

Prima reprezentativă s-a impus în fața naționalei din Honduras cu 1-0, datorită golului spectaculos înscris de Andrei Ciobanu. 

În al doilea meci al grupei, băieții lui Rădoi vor juca împotriva celor din Nouă Zeelandă, care la rândul lor au învins în partida inaugurală, 1-0, în față Coreei de Sud. 

  • N-am fost echipa care a condus jocul, ci cea care a fost inteligentă . Prima reacție după victoria de la JO a României

"N-am mai discutat de o asemenea discuție de 57 de ani. Mă bucur de grupul pe care îl avem acolo, de oamenii care se sacrifică pentru România. 

N-am fost echipa care a condus jocul, ci echipa care a fost inteligentă, care a fost reactivă atunci când a trebuit, a avut ocazii de gol. Au jucat cu capul și cu inima pentru România.

E mare lucru ca băieții să reînvie spiritul olimpic. Trebuie să gestionăm bine meciul următor, să-i facem pe coreeni să-și piardă capul. 

Mirel s-a adaptat momentului în care se află și jucătorilor pe care a reușit să-i adune. A reușit să facă un grup din ei. Din punct de vedere fizic încă nu suntem puși la punct, e bine că a trecut acest meci peste noi. Mirel a fost inteligent și a reușit, merită felicitat pentru tot ce au făcut.", a declarat Mihai Stoichiță în cadrul emisiunii "Liga DigiSport". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!