"Fenomenul" David Popovici, sub lupa ministrului Novak! Cum a comentat evoluția tânărului de 16 ani

david popovici Eduard Novak inot Jocurile Olimpice novak Jocurile Olimpice "Fenomenul" David Popovici, sub lupa ministrului Novak! Cum a comentat evoluția tânărului de 16 ani
Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 17:26
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 17:33

David Popovici s-a clasat pe locul 7 în proba de 100 metri liber.

Din articol

Tânărul sportiv roman a uimit o țară întreagă prin evoluția sa fantastică, iar acum se afla în vizorul tuturor iar așteptările sunt din ce in ce mai mari de la el, în ciuda faptului ca are doar 16 ani și se află la debutul la Jocurile Olimpice.

Popovici, considerat unul dintre înotătorii de mare viitor din nataţia mondială, a terminat doar pe locul 7, cu timpul 48.04 într-o cursă câştigată de supercampionul Caeleb Dressel (24 de ani), cu un nou record olimpic! Românul a terminat pe locul 4 în finala de 200 de metri şi urmează să concureze în serii la 50 de metri liber. Pentru un sportiv atât de tânăr este oricum o participare demnă de laudă.

  • Fenomenul David Popovici, sub lupa ministrului Novak! Cum a comentat evoluția tânărului de 16 ani

"E ceva extraordinar"

 

"E ceva extraordinar să participi la Jocurile Olimpice la 16 ani. Să te bați în finală cu cei mai buni sportivi din lume. Este extraordinar, este un exemplu pentru generația viitoare, pentru sportivi. Trebuie să ne bucurăm pentru el, să-l ajutăm și să punem lângă el alți sportivi care să ne ajute să obținem performanțe pe viitor", a spus Novak, pentru TVR.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!