david popovici Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Tokyo Jocurile Olimpice Prima reacție a lui David Popovici după finala olimpică la 100 m liber: "Avem planuri mărețe". Ce a spus despre adversari

Prima reacție a lui David Popovici după finala olimpică la 100 m liber: "Avem planuri mărețe". Ce a spus despre adversari

David Popovici s-a clasat pe locul șapte în finala olimpică de la 100 m liber. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 09:15
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 09:30

Înotătorul de 16 ani a reușit o nouă demonstrație de forță, chiar dacă nu a obținut o medalie olimpică. Evoluțiile sale din probele de 200 m liber și 100 m liber au atras atenția specialiștilor și adversarilor săi, mai ales că pentru român este prima prezență la Jocurile Olimpice. 

După finala de la 100 m liber, David Popovici a vorbit despre rezultat și felul în care a înotat, dar și despre planurile pe care le are pentru viitor și despre experiența de la Tokyo. 

  • Prima reacție a lui David Popovici după finala olimpică la 100 m liber: Avem planuri mărețe . Ce a spus despre adversari

"M-am simțit destul de bine, doar că nu mi-a ieșit. Dar nu-i nimic. Încă am de reflectat la ceea ce am avut de învățat. E frumos, suntem la Olimpiadă, ne bucurăm de ea. O să încerc de toate, nu o să mă opresc doar la probele acestea. Ne antrenăm la toate, vor fi câteva surprize pe viitor.

Sunt mulți băieți buni și eu sunt unul dintre ei. O să schimb puțin modul în care se privește înotul, avem planuri mărețe. 

O să vorbesc cu antrenorul meu, o să văd ce am greșit și îmbunătățim. Sunt bucuros, m-am bucurat de aceste probe pe cât a fost posibil, am fost în cel mai mare spotlight posibil.

Mulțumesc că v-ați trezit din nou!", a declarat David Popovici pentru TVR 1, după concurs.

Concurează și în proba de 50 m liber
 

După evoluțiile entuziasmante de la 200 m liber și 100 m liber, David Popovici va participa și la proba 50 m liber, acolo unde mai are încă o șansă să realizeze un rezultat bun. Românul intră în calificări, vineri, de la 13:12. Tânărul înotător va face parte din a șasea serie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!