Sassuolo juventus Serie A Italia

VIDEO Tontogol! Gafă uriașă soldată cu un autogol cum rar se vede! Momentul petrecut sub ochii unui român din Serie A

Sassuolo și Juventus s-au întâlnit în etapa a cincea din Serie A, scor 4-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 21:57
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 21:58

Daniel Boloca a fost titular și integralist în meciul de sâmbătă seară. Gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin Lauriente, însă egalitatea a fost restabilită în minutul 21, prin autogolul lui Vina. Sassuolo a trecut din nou la conducere, în minutul 41, prin golul marcat de Berardi. 

Federico Chiesa a egalat din nou, în minutul 78, însă bucuria lui Juventus nu a durat decât patru minute, când Sassuolo a trecut din nou în avantaj, prin Pinamonti. Meciul s-a încheiat însă dezastruos pentru „Bătrâna Doamnă”, cu un autogol de tot râsul. 

Autogol incredibil în Sassuolo - Juventus 

În minutul 94, oaspeții erau în posesia balonului, în apropierea colțului terenului din propria jumătate. Szczesny a ieșit pentru a degaja el, astfel încât să își împingă coechipierii în atac, însă degajarea nu a fost deloc bună. Balonul a ajuns la Gatti, care presionat de adversar, a trimis în spate, acolo unde era obișnuit să găsească portarul. 

Fundașul nu a realizat însă că goalkeeper-ul polonez părăsise poarta pentru a degaja mingea, astfel că și-a trimis balonul în propria poartă goală. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!