Prestigiosul ziar Gazzeta dello Sport, cuvinte de lauda pentru Dragusin! Descrierea facuta romanului care ii anunta un viitor fantastic

radu dragusin Dragusin juventus Manuel Locatelli Sassuolo Italia Prestigiosul ziar italian Gazzeta dello Sport, cuvinte de lauda pentru Dragusin! Descrierea facuta romanului care ii anunta un viitor fantastic
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2021, 19:30
Data actualizarii: Marti 22 Iunie 2021, 19:36

Radu Dragusin ar putea schimba echipa in aceasta vara.

S-a vorbit in presa despre o posibila trecere al lui Radu Dragusin la Sassuolo, care l-ar trimite pe Manuel Locatelli la Torino si ar mai incasa o suma considerabila de bani. Cunoscutul ziar italian Gazzetta dello Sport a vorbit despre aceasta afacere si cum ar fi o ecuatie castigatoare atat pentru jucatori, cat si pentru cele doua cluburi.

"Foarte puternic din punct de vedere fizic, excelent in duelurile aeriene, dar si un marcator: descoperirea lui Juventus dateaza din sezonul 2017/18, cand italienii le-au luat fata celor de la PSG si Atletico Madrid si l-a cumparat pentru 250 de mii de euro de la Regal Bucuresti.

S-a integrat rapid la Juventus U17, astfel ca promovarea la Primavera a fost rapida, iar de acolo la U23, debutand astfel la profesionisti. Iar in ultimul sezon, Dragusin a fost inclus in lotul echipei mari, bifand o prezenta in UEFA Champions League, una in Serie A si doua in Cupa Italiei. A jucat peste 5 000 de minute in tricoul lui Juventus, cele mai multe in Serie C.

In primavara, a fost licitatie pentru Dragusin, cu oferte de la Leipzig, Newcastle, Crystal Palace, Wolfsburg si Tottenham, dar jucatorul a decis sa continue cu Juventus, cu care a semnat pe 4 ani si un salariu de 750 de mii de europe sezon. Acum Sassuolo isi permite sa-i plateasca salariul si sa accepte ca Juve sa ramana cu dreptul de a-l rascumpara. Iar astfel, Radu Dragusin ar avea sansa sa devina protagonist in Serie A", scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!