Momentul care l-a scos din minti pe Ronaldo! I-a promis tricoul unui jucator advers, dar s-a razgandit: "A fost foarte suparat"

Momentul care l-a scos din minti pe Ronaldo! I-a promis tricoul unui jucator advers, dar s-a razgandit: "A fost foarte suparat"

Un fost jucator din Serie A povesteste un moment inedit cu Ronaldo in prim-plan.

Stefano Sorrentino (41 de ani) a fost portarul lui Chievo Verona in sezonul 2019 si a fost primul goalkeeper care a reusit sa ii apere un penalty lui Ronaldo in Serie A.

Sorentino spune ca avea o intelegere cu portughezul in acel meci pentru a face schimb de tricouri, insa dupa ce i-a aparat lovitura de la 11 metri, Ronaldo s-a suparat si nu i-a mai dat tricoul:

"Am fost de acord sa ne schimbam tricourile, dar dupa ce i-am aparat penalty-ul a fost foarte suparat. Nu i se intamplase niciodata in Italia.

In tunelul vestiarului, ne-am intalnit si mi-a strans mana. M-a felicitat, dar a avea o fata trista...si nu mi-a mai dat tricoul", a spus Sorentino, potrivit Mundo Deportivo.

Meciul Juventus 3-0 Chievo a avut loc in 2019 si Sorrentino s-a ales cu un tricou pana la urma: "La final i-am luat tricoul lui Dybala. Oricum a mers bine", a mai spus portarul.

Stefano Sorrentino a evoluat de-a lungul carierei la echipe ca Torino, Juve Stabia, AEK Atena, Huelva, Chievo Verona si Palermo.

In prezent joaca pe postul de atacant la FC Cervo, o echipa de amatori antrenata de tatal sau. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT