Francesco Totti AS Roma Ilary Blasi Italia

Francesco Totti, la un pas de DIVORT din cauza unei pisici! :) "Aproape ne-am despartit din cauza ei." Legenda Romei povesteste episodul amuzant

Francesco Totti, jucatorul care a scris istorie in tricoul lui AS Roma, povesteste un episod din viata de familie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 22:52
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 22:57

Intr-o discutie pe Instagram Live cu Christian Vieri, Totti a marturusit cu zambetul pe buze ca a fost la un pas sa se desparta de Ilary Blasi, sotia sa, din cauza unei pisici fara par.

"Sotia mea a cumparat o pisica fara par si i-a pus numele Donna Paola. Seara doarme in pat, langa picioare noastre. Este o pisica foarte afectuasa, dar aproape ne-am despartit din cauza ei. Ilary voia o pisica cu orice pret si eu insistam ca nu trebuie sa luam o pisica. Intr-o zi, ea a adus-o acasa, pentru ca pana la urma ea ia toate deciziile in aceasta familie. Nu am vorbit cateva zile, dar pana la urma m-am indragostit si eu de pisica", a spus Francesco Totti.

  • Francesco Totti, la un pas de DIVORT din cauza unei pisici! :) Aproape ne-am despartit din cauza ei. Legenda Romei povesteste episodul amuzant

Totti este casatorit cu Ilary Blasy din 2005 si au impreuna trei copii. Fostul atacant al AS Romei a scris istorie la clubul din capitala Italiei, pentru care a jucat nu mai putin de 24 de ani.

Modifică setările cookies