Vlad Chiriches Cremonese Sassuolo Italia

Clubul care s-a înțeles cu Sassuolo pentru transferul lui Vlad Chiricheș! Fundașul ”evaluează acum detalii personale”

Transferul lui Vlad Chiricheș (32 de ani) de la Sassuolo la Cremonese este din ce în ce mai aproape de a se realiza.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 20:05
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 20:05

Directorul sportiv al nou-promovatei Cremonese, Simone Giacchetta, a confirmat înțelegerea cu cei de la Sassuolo în privița transferului lui Chiricheș

Acum, rămâne doar ca fundașul să-și pună semnătura pe contract, după ce ”evaluează anumite detalii personale”, după cum a spus oficialul echipei din Cremona.

Vlad Chiricheș, din ce în ce mai aproape de Cremonese

"Am apelat la el pentru a da experiență și stabilitate echipei. Este un jucător internațional, căpitanul naționalei României și credem că poate juca într-o apărare cu trei fundași. Am ajuns la o înțelegere cu Sassuolo și în principiu și cu jucătorul, care evaluează acum anumite detalii personale. Așteptăm răspunsul lui.

Am vrut să începem de la apărare pentru a da antrenorului oportunitatea de a lucra din punct de vedere defensiv, ne-am proiectat în acea direcție. Vasquez și Chiricheș sunt ținte pe care le-am avut de la început", a spus Giacchetta, conform Tuttomercatoweb.

Rămâne de văzut cu ce se va alege Sassuolo în urma mutării, având în vedere că s-au plătit 9,5 milioane de euro pentru transferul său de la Napoli. Chiricheș mai are contract cu Sassuolo până în 2023, potrivit Transfermarkt. 

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe Chiricheș la 1,8 milioane de euro în prezent.

Pentru Chiricheș ar putea fi a treia experiență în Italia, după cele de la Napoli (2015-2019) și Sassuolo (2019-prezent). De-a lungul carierei, stoperul a mai evoluat la Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, FCSB și Tottenham.

Modifică setările cookies