Italia

Amenzile primite de Zlatan si Lukaku dupa ce erau sa se ia la bataie vor fi donate! Anuntul comun facut de Inter si Milan

Ibra si Lukaku sunt buni de plata!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 00:53
Data actualizarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 00:54

Inter si Milan au cazut de acord sa doneze sumele pe care Romeo Lukaku (Inter) si Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) le vor plati ca amenzi in urma incidentului pe care l-au avut la partida directa din Cupa, de pe 26 ianuarie. Ambii au fost penalizati, dupa ce au fost la un pas sa se ia la bataie!

La derby-ul jucat in Cupei Italiei acum doua luni, Lukaku si Ibrahimovic au trecut milimetric pe langa o ciocnire fizica. Inainte de pauza meciului, Lukaku si Zlatan au avut un conflict care a tinut ulterior primele pagini ale ziarelor. Cei doi s-au imbrancit, iar Lukaku l-a injurat pe atacantul suedez si pe sotia sa.
 

  • Amenzile primite de Zlatan si Lukaku dupa ce erau sa se ia la bataie vor fi donate! Anuntul comun facut de Inter si Milan

 

Disputa a continuat si pe tunelul de acces la vestiare. Lukaku l-a amenintat cu moartea pe Zlatan, care-i fusese coleg la Manchester United:  "Esti un om mort! O sa-ti zbor capul!"  La randul lui, Zlatan a reactionat: "Du-te si fa-ti rahatul tau de voodoo!", după care l-ar fi facut "magar" pe golgeterul Inderului.

Joi, Inter si AC Milan au dat un comunicat comun in care isi anunta decizia de a contribui la o actiune caritabila cu sumele rezultate din amenzile primite de Ibrahimovic si Lukaku.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies