AC Milan e gata să pună la bătaie 26 de milioane de euro pentru primul transfer al verii

AC Milan Aston Villa diego carlos Sevilla Italia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 10:41
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 10:41

AC Milan își propune să-și întărească linia defensivă.

Diego Carlos, cunoscut pentru abilitățile sale defensive de excepție, a devenit un candidat principal pentru "rossoneri" în încercarea lor de a-și îmbunătăți compartimentul defensiv pentru sezonul viitor.

Brazilianul, care s-a alăturat formației Aston Villa de la Sevilla în 2022, pentru suma de 26 de milioane de lire sterline, nu a fost întotdeauna prima opțiune în echipa de bază a lui Villa, ci mai degrabă rezerva spaniolului Pau Torres.

  • Galeria lui AC Milan pe San Siro / Foto - Getty Images

AC Milan îl vrea pe Diego Carlos

În acest sezon, fundașul a jucat în 34 de meciuri în toate competițiile. Fotbalistul a marcat o singură dată și a oferit o pasă decisivă. În Premier League, a avut 24 de apariții.

Conform Calciomercato, AC Milan prezintă un interes puternic în a-l aduce în Serie A. Gigantul italian îl vede pe Carlos ca pe un jucător cheie, care ar putea îmbunătăți semnificativ linia defensivă. Oficialii lui Milan au fost impresionați de dominanța lui Carlos în jocul aerian și de prezența sa fizică pe teren.

Potrivit sursei citate, discuții ar fi avut loc cu reprezentanții lui Carlos. Cei de la Aston Villa își doresc să recupereze cele 26 de milioane de lire sterline investiți în Carlos și adaugă astfel un obstacol financiar discuțiilor în curs.

Venirea lui Diego Carlos vine într-un moment de criză pentru AC Milan. Clubul s-ar putea confrunta cu plecări în rândul fundașilor săi, cu jucători precum Simon Kjaer și Malick Thiaw gata să părăsească clubul.

CV-ul lui Diego Carlos

De-a lungul carierei sale, Diego Carlos a demonstrat calitatea sa pe scena internațională. Fundașul a făcut parte din echipa Sevillei care a câștigat Europa League în 2020 și a reprezentat Brazilia în triumful lor la Jocurile Olimpice de la Tokyo din același an.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!