Health & Fitness

Halep, un an pe primul loc in lume! Este pregatita sa intre in TOP 10 All Time

Un an cu Simona Halep pe primul loc in lume la tenis!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Octombrie 2018, 12:23
Data actualizarii: Duminica 07 Octombrie 2018, 12:30

Simona Halep a urcat pe primul loc WTA in urma cu un an, pe 7 octombrie 2017, dupa ce reusea sa isi ia revansa in fata Jelenei Ostapenko.

Dupa ce daduse gres de trei ori inainte: Roland Garros 2017, Wimbledon 2017 si Cincinnati 2017, Halep a reusit, in final, la Beijing, sa urce pe locul 1 WTA. Simona reusea victorii entuziasmante anul trecut in fata unor jucatoare ca Sharapova, Kasatkina sau Ostapenko, iar efortul depus i-a fost rasplatit de organizatorii de la Beijing, care au organizat un moment special pentru noul lider mondial dupa semifinal cu letona care o invinsese la Paris. Intre timp, sportiva noastra a cucerit si primul asu titlu de Grand Slam, anul acesta, la Roland Garros, dupa o finala disputata cu Sloane Stephens.

Actualmente, Simona a ajuns deja la 48 de saptamani petrecute pe locul 1 WTA, iar in curand va intra in Top 10 all-time al jucatoarelor care au ajuns pe cea mai inalta treapta in circuitul feminin de tenis. Desi a descoperit ca are hernie de disc, Simona a confirmat ca va merge la Singapore si va incerca sa joace la cel mai bun nivel al sau.

Modifică setările cookies