VIDEO CN1000! Cristina Neagu, în istoria Ligii Campionilor! A ajuns la 1.000 de goluri marcate în competiție după meciul cu Bietigheim 

Cristina Neagu Women s EHF Champions League Handbal
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 17:03
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 17:08

CSM București s-a duelat în deplasare cu Bietigheim în runda a 12-a din EHF Champions League Women și a câștigat, scor 27-25. 

„Tigroaicele” au bifat a 12-a victorie consecutivă în toate competițiile și s-au calificat în sferturile de finalp EHF Championsn League Women, devenind printre favoritele la câștigarea trofeului. 

Cristina Neagu (34 ani) a fost din nou la înălțime și a intrat în istorie datorită celor cinci goluri pe care le-a marat în meciul cu Bietigheim. Românca a ajuns astfel la 1.000 de goluri marcate în Liga Campionilor, performanță incredibilă pentru handbalul românesc.

Cristina Neagu, alături de starurile handbalului 

Datorită bornei 1.000 pe care a atins-o în meciul cu Bietigheim, Cristina Neagu a intrat într-o categorie de elită, doar alte două mari handbaliste lăudându-se cu aceeași performanță. Conform We Love Handball Romania, Jovanka Radicevic și Anita Gorbicz au mai înscris 1.000 de goluri în Champions League. 

Cristina Neagu a fost a doua cea mai bună marcatoare din meci, iar până acum a reușit 85 de goluri în Champions League în acest sezon. În total, Neagu a reușit să marcheze 546 de goluri în tricoul lui CSM București. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!