Kingsley Coman a comis o gafa de cascadorii rasului si primeste o amenda uriasa! Jucatorul a reactionat imediat: "As dori sa cer iertare clubului"

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Aprilie 2020, 14:50

	Kingsley Coman a comis o gafa de cascadorii rasului si primeste o amenda uriasa! Jucatorul a reactionat imediat: "As dori sa cer iertare clubului"

Kingsley Coman, fotbalistul lui Bayern Munchen, va fi sanctionat dupa ce a incalcat o clauza contractuala a clubului.

Internationalul francez s-a prezentat la antrenamentul lui Bayern cu masina nepotrivita, un McLaren 570S Spider (in valoare de aproximativ 180.000 de euro) si va primi o amenda de 50.000 de euro, scriu cei de la Bild.

Clubul Bayern Munchen este sponsorizat de Audi, iar fotbalistii au primit masini de la constructorul german cu care trebuie sa se prezinte la antrenamente.

"As dori sa cer iertare clubului si celor de la Audi pentru ca nu am venit la antrenament cu masina primita. Motivul a fost ca aveam o oglinda retrovizoare deteriorada la masina mea. Dar tot a fost o greseala", a declarat Coman.

Jucatorul de 23 de ani nu este primul care primeste o astfel de amenda din partea clubului. In urma cu cateva luni, Niklas Sule si Philippe Coutinho au comis aceeasi eroare si au ajuns la antrenamente cu un Ferrari, respectiv Mercedes.

Fotbalistii lui Bayern Munchen au reluat antrenamentele, pregatindu-se in grupuri mici si cu respectarea unor reguli stricte pentru impiedicarea infectiilor cu Covid-19.

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies