Bayern Munchen Champions League SUPERLIGA EUROPEI UEFA Germania

Prima reactie de la Bayern dupa ce Super Liga a fost anuntata oficial! Ce spune uriasul Rummenigge despre refuzul de a participa

Bayern Munchen a refuzat sa faca parte din Super Liga Europeana.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2021, 20:51
Data actualizarii: Luni 19 Aprilie 2021, 21:08

12 mari cluburi europene au anuntat formarea unei Super Ligi printr-un mesaj comun transmis catre public. Bayern, una dintre cele mai mari forte care nu va lua parte la proiect a reactionat, prin vocea CEO-ului Karl-Heinz Rummenigge, intr-un comunicat oficial.

"Nu cred ca Supe Liga va rezolva problemele financiare ale cluburilor europene care au aparut ca urmare a pandemiei de coronavirus. Din contra, toate cluburile din Europa ar trebui sa lucreze in solidaritate pentru a se asigura ca  toate costurile, in special salariile jucatorilor si onorariile agentilor, se incatreaza in buget, pentru a face tot fotbalul european mai rational”, crede Rummenigge.

Fostul superjucator si actual oficial de la Bayern sustine insa ca modificarile aduse de UEFA in Champions League sunt benefice:

 "FC Bayern nu a fost implicata in planurile de creare a unei Super Ligi. Suntem convinsi ca structura actuala a fotbalului garanteaza o fundatie stabila. FC Bayern saluta reformele Ligii Campionilor, deoarece consideram ca acestea sunt pasul corect de facut pentru dezvoltarea fotbalului european. Faza grupelor modificata va contribui la cresterea entuziasmului si a experientei emotionale in competitie".

Modifică setările cookies