Saracul baiat bogat! PSG ii injumatateste salariul lui Neymar, insa brazilianul va castiga in continuare o AVERE pe luna

Saracul baiat bogat! PSG ii injumatateste salariul lui Neymar, insa brazilianul va castiga in continuare o AVERE pe luna

Neymar este jucatorul din Ligue 1 care poate pierde cei mai multi bani din cauza pandemiei.

Franta se pregateste sa aplice reduceri salariale jucatorilor. Suspendarea fotbalului ca urmare a pandemiei de coronavirus a facut ca Ligue 1 sa fie de acord asupra unui proiect de aplicare a unei scaderi generale a salariilor. 

Jucatorii care castiga intre 10 mii si 20 de mii de euro lunar ar primi o reducere de 20%, cei care castiga intre 20 de mii si 50 de mii ar primi 30% reducere, iar cei care castiga intre 50 de mii si 100 de mii de euro ar primi o reducere de 40%.

PSG intentioneaza sa aplice masuri chiar mai drastice de 50% deoarece detine jucatorii cu cel mai mare salariu. Doar Neymar castiga aproape 3 milioane de euro pe luna.

Potrivit l'Equipe, clubul parizian doreste ca jucatorii sai sa accepte o injumatatire a salariului, iar brazilianul Neymar ar pierde cei mai multi bani. Cu toate acestea, atacantul ar incasa in continuare peste 1,5 milioane de euro pe luna, iar Mbappe ar castiga 1 milion.

Se vorbeste de o revenire a lui Neymar la Barcelona, insa ramane de vazut daca, dupa aceasta criza financiara, clubul catalan si-l mai poate permite pe starul care a venit la PSG pentru 222 de milioane de euro.

Citeste si:PSGNeymarMbappe
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum va începe școala în septembrie. Anunțul ministrului Monica Anisie privind anul școlar 2020-2021
BRAT