Nebunie in Oltenia! Sute de oameni au jucat un meci de fotbal SENZATIONAL. Cum a fost posibil si cat a fost scorul

Oltenii sunt NEBUNI dupa fotbal. Atat de nebuni, incat sunt in stare sa uite de orice altceva cand au de jucat un meci maraton de 24 de ore!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 16:58
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 16:59

Maratonul de la Bucuresti s-a mutat la Craiova! 570 de oameni au intrat in meciul de fotbal de 24 de ore! Alaturi de vedetele Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Flavius Stoican si Nana Falemi, fotbalistii au dat totul intr-o partida istorica pentru Oltenia. Echilibrul a fost total. Partida de 24 de ore din Oltenia s-a terminat 402 la 400!

Pasionati de atac, fotbalistii s-au gandit doar cum sa marcheze cat mai spectaculos in portile adverse. S-au convins cu greu sa se opreasca dupa o zi si o noapte de distractie ca in copilarie.

Toata Oltenia a auzit de evenimentul unic de la Craiova! Au venit oameni din tot judetul pentru a prinde cel putin 20 de minute pe terenul unde au jucat si Stelea, Prodan, Stoican sau Falemi. Pentru a fi in forma maxima, fotbalistii au urmat exemplul vedetelor. Inainte sa apara in teren,au experimentat barbieritul perfect, fara roseata, cu Gillette Mach3!

Pentru participantii de la 'Maratonul fara rosu' din Craiova, distractia nu se incheie aici. Cu totii sunt inscrisi la tragerea la sorti in urma careia Gillette trimite doi olteni in capitala fotbalului spaniol!

Modifică setările cookies