Shakhter Karagandy FCSB rachita rusine Valeriu Rachita Fotbal intern „Dacă te bate Șahtior Karagandy pe un teren neutru, înseamnă că nu ești profesionist!” Jucătorii FCSB-ului, făcuți praf

„Dacă te bate Shakhter Karagandy pe un teren neutru, înseamnă că nu ești profesionist!” Jucătorii FCSB-ului, făcuți praf

FCSB a fost eliminată din cupele europene.

Alecu Mihai
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 16:53
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:15

Cea mai mare umilință din istoria recentă a grupării roș-albastre s-a produs joi, iar aceasta are un ecou foarte puternic printre oamenii de fotbal din România, iar Valeriu Răchită, fost jucător al formației patronate de Gigi Becali, spune că dacă se întâmpla asta pe vremea lui, renunța să mai joace de rușine.

Vivi Răchită: "Mi-aș fi dat foc la legitimație!"

 

„Îmi dădeam foc la legitimație. Veneam acasă, îmi luam o brichetă de un leu și îmi ardeam legitimația de fotbalist. Mă apucam de agricultură, de fonduri europene și de orice în afară de sport. Te poți angrena în competiții Old Boys, pe care și eu le frecventez.

Dacă te bate Shakhter Karagandy pe un teren neutru, înseamnă că nu ești profesionist. Pe vremea mea, jucam cu echipa a doua împotriva lor în cantonamentele din Antalya. O să ne bată și echipe din Gibraltar în următorul an”, a spus Valeriu Răchită, la Sport Total FM.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!