Fotbal intern

Un brand internațional puternic vine alături de o echipă de tradiție din România

O companie petrolieră din Azerbaidjanului va sponsoriza o echipă de trafiție din fotbalul românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 18:17

Oficialii Universității Cluj au demart un proiect de viitor, prin care doresc să construiască în Ardeal o Academie de fotbal inspirată din Vest. Proiectul celor de la „U” începe ușor-ușor să prindă contur, iar firmele mari doresc să se asocieze cu proiectul „șepcilor roșii”.

Ardelenii au semnat un contract de sponsorizare cu SOCAR (State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie de stat din Azerbaidjan.

SOCCAR a fost înființată în 1992 și este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de petrol și gaze. A intrat pe piața din România în 2011.

„SOCAR, unul dintre liderii mondiali în domeniul extracţiei, procesării şi transportului petrolului şi a gazelor naturale este noul sponsor al FC Universitatea Cluj”, au anunțat cei de la U Cluj.

Șeful SOCAR, încântat de colaborarea cu U Cluj

„Compania SOCAR este alături de fotbalul românesc, iar prin această colaborare susţinem performanţa, talentul şi munca echipei FC Universitatea Cluj.

Aceste valori stau la baza companiei şi ne bucurăm că le putem cultiva şi în afara ariei noastre de activitate”, a spus Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

U Cluj activează în Liga 2 și ocupă locul patru în clasament, cu 21 de puncte, după primele nouă etape.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies