Buget și obiective uriașe pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! Antrenorul român a promis ”imposibilul” în Azerbaidjan

Adrian Mutu Azerbaidjan Champions League Neftchi Baku SOCAR Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iulie 2023, 13:47
Data actualizarii: Luni 10 Iulie 2023, 13:53

Adrian Mutu a plecat repede de la Rapid și s-a înțeles cu formația condusă până de curând de Laurențiu Reghecampf.

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku un contract pe o perioadă de două sezoane, cu posibilitate de prelungire pe încă unul, iar azerii au subliniat că tehnicianul român va beneficia de un buget uriaș și va trebui să răspundă conducerii cu realizarea unor obiective pe măsură.

”Adrian Mutu este adus în Azerbaidjan pentru obiective mărețe.

Antrenorul trebuie să o facă pe Neftchi campioană. Conducerea SOCAR l-a instalat pe român pentru a atinge țelul atât de mult visat.

Adrian Mutu a promis că va califica echipa în grupele Champions League

Compatriotul lui Laurențiu Reghecampf, dat afară de la echipă în iunie, a făcut promisiuni mari celor care conduc compania de petrol.

Adrian Mutu și-a asumat responsabilitatea de a face echipa campioană și a promis, totodată, că se va califica în grupele Champions League. Sport.ro

Bineînțeles că nu cu mâinile goale! Antrenorul român a cerut mărirea bugetului, care va crește de 1,5 ori”, a explicat Sport Info din Azerbaidjan.

Schimbări masive în această vară la Neftchi Baku

Nu doar antrenorul va fi străin - românul Adrian Mutu - , ci și noul președinte va veni din străinătate, aceasta fiind varianta agreată de compania SOCAR, cea care deține clubul din Baku.

”Zilele președintelui Kamran Guliyev sunt numărate. Focusul va fi pe numirea unui lider străin, încă se caută cine să fie, pentru că există mai mulți candidați”, a precizat publicația din Azerbaidjan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!