S-a reaprins conflictul dintre Steaua si FCSB! O postare a UEFA i-a enervat pe fanii echipei lui Gigi Becali 

Steaua Champions League csa steaua FCSB UEFA Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Mai 2021, 21:46
Data actualizarii: Joi 27 Mai 2021, 21:48

Conflictul dintre Steaua si FCSB a fost reaprins dupa o postare a celor de la UEFA. 

Oficialii forului european au postat o fotografie pe Instagram, in contextul finalei Champions League, programata sambata, de la ora 22:00. 

Imaginea prezinta logo-ul tuturor castigatoarelor trofeului, pe imagine fiind pus tag-ul celor de la Steaua, ceea ce a dus la aparitia unor reactii dure. 

Pana acum, UEFA atribuia trofeul celor de la FCSB, acest lucru intamplandu-se cel mai recent in decembrie 2020. 

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a declarat, in contextul disputei dintre CSA si FCSB, ca pentru UEFA lucrurile au fost mereu clare. 

"Lucrurile sunt clare. Marca e la Armata, conform unor hotarari judecatoresti. Palmaresul nu e transat. FCSB afirma ca e continuatoarea, atat timp cat CSA Steaua si-a reinfiintat sectia de fotbal abia in anul 2017.

Potrivit instantelor, s-a stabilit ca marca FC Steaua Bucuresti apartine Clubului Sportiv al Armatei. In 2016, FCSB si-a schimbat denumirea, respectand decizia instantelor. Au fost intrebari in ceea ce priveste palmaresul. 

M-am interesat si eu. Am solicitat mai multe explicatii de la UEFA. Avand in vedere ca litigiul dintre cele doua s-a referit doar la marca, nu la lotul de jucatori, la locul din Liga 1 sau la alte lucruri, continuitatea, in opinia forului european, nu a fost pusa sub semnul intrebarii", a declarat Justin Stefan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!