Rapid nu primește toți banii de pe urma lui Rareș Ilie. Dan Șucu a dezvăluit suma pe care trebuie să o împartă

Rapid dan sucu OGC Nice Rares Ilie Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 15:07
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 15:12

Rapid l-a vândut în această perioadă de mercato pe Rareș Ilie.

Tânărul fotbalist care nu și-a făcut încă debutul la reprezentativa mare a naționalei României a fost cedat la OGC Nice, unde evoluează constant și pasează decisiv deja. 

În cadrul unei conferințe de presă, Dan Șucu a mărturisit faptul că o parte din banii luați pe mutarea lui Ilie vor fi virați lui ACS Junioru, fosta echipă a fotbalistului.

Astfel, acționarul giuleștenilor va fi nevoit să încheie socotelile cu clubul respectiv, care se întind undeva la 1 milion de euro.

Dan Șucu: „Acel procent înseamnă un milion de euro”

„O afacere există cu adevărat doar în condiția în care toată lumea are de câștigat. Altfel se numește o escrocherie. Cu toții știm că Rareș Ilie a mers la unul dintre cele mai mari cluburi. Pentru el e excepțional. Pentru România, poate Rareș va deveni căpitanul naționalei. Și Rapid are de câștigat.

Mai există un partener al nostru care are de câștigat. ACS Juniorul a decis atunci cand l-a transferat pe Rareș la noi să-și păstreze un procent din viitoarele drepturi ale juniorului. Astăzi, acel procent înseamnă un milion de euro.”, au fost cuvintele lui Dan Șucu.

Rareș Ilie, la Nice

Conducerea din Giulești ar fi vrut să-l mai țină un an pe Rareș Ilie la echipă, dar oportunitatea de a evolua în Franța, în Ligue 1, la o formație de calibrul lui OGC Nice nu putea fi refuzată.

În acest sens, Rareș Ilie a plecat la "gimnaști" pentru 5 milioane de euro. Acolo, jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, a evoluat deja în primele meciuri și și-a trecut în CV și primul assist.

Sursă foto: Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!