Rares Ilie Aaron Ramsey OGC Nice Rapid Stranieri

OFICIAL Rareș Ilie va juca alături de un campion al Italiei! Transfer răsunător făcut de OGC Nice 

Un fotbalist cu un CV impresionant a semnat cu OGC Nice. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 10:21
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 10:22

Rareș Ilie (19 ani) a fost cumpărat de OGC Nice în această vară. Rapid va primi 5 milioane de euro, cu tot cu bonusuri de performanță, pentru extrema care a impresionat în tricoul alb-vișiniu.

Francezii au planuri mari pentru acest sezon. Pe lângă transferul lui Rareș Ilie, l-au achiziționat pe Alexis Beka Beka (21 ani), de la Lokomotiv Moscova, în schimbul a 12 milioane de euro, pe Marcin Bulka (22 ani) de la PSG, pentru 2 milioane de euro, și pe Aaron Ramsey (31 ani), liber de contract. 

Mijlocașul central și-a încheiat angajamentul cu Juventus și va evolua sub comanda lui Lucien Favre (64 ani) din această vară. 

De-a lungul carierei, Ramsey a jucat pentru Cardiff, Arsenal, Nottingham Forest, Juventus și Rangers. Are în palmares 3 Cupe ale Angliei și două Supercupe cu Arsenal, un campionat și o Cupă a Italiei cu Juventus și o Cupă a Scoției cu Rangers. 

Ce a spus Lucien Favre despre Rareș Ilie, după ce românul a pasat decisiv în ultimul amical al lui Nice 

OGC Nice a disputat primele amicale înainte de startul campionatului, iar Rareș Ilie a prins câteva minute bune de joc. În ultimul meci, clubul francez i-a luat în primire pe cei de la Torino și au câștigat cu 1-0, grație reușitei lui Calvin Stengs.

În minutul 71, Lucien Favre a decis că este timpul să-l introducă pe Rareș Ilie, care, după doar câteva faze, și-a făcut o apariție periculoasă în careul torinezilor și a pasat decisiv marcatorului, contribuind la victoria echipei.

După meci, antrenorul lui Nice a vorbit despre român și a precizat că Rareș Ilie este în stare să îmbunătățească gruparea prin prestațiile sale din partide.

Favre: „E foarte bine! Sunt bucuros”

„Rareș a intrat foarte bine, a driblat, un-doi, apoi i-a dat pasă de gol lui Stengs. E foarte bine! Sunt bucuros. Avem un nou recrut, Rareș, care a intrat și a fost decisiv. Iată că avem un jucător care poate să îmbunătățească echipa. Perioada de transferuri nu s-a încheiat, dar nu este ușor să găsești jucători buni.”, au fost cuvintele lui Lucien Favre pentru site-ul oficial al clubului Nice.

Modifică setările cookies