FCSB Constantin Budescu Sheriff Tiraspol Fotbal intern

Marele regret al lui Budescu! Acum ar fi putut scrie istorie în Liga Campionilor: „A refuzat să mai plece!”

Constantin Budescu a fost la un pas de transferul la o echipă care în acest sezon scrie istorie în Liga Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 11:22
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 11:31

„Artistul” a fost la un pas să semneze cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol, în 2016, pe când era legitinal la clubul chinez Dalian Yifang, însă a refuzat în ultimul moment, din cauza unei accidentări pe care o suferise în acel moment.

Bucescu ar fi încasat un salariu de 30.000 de euro pe lună la campioana din Republica Moldova.

„Înainte cu câteva săptămâni să semneze cu Astra, ne înțeleseserăm cu cei de la Sheriff Tiraspol pe un salariu mare, erau şi biletele de avion făcute. În ultimul moment, Budescu a refuzat să mai plece pentru că avea o accidentare. Nu a spus de ea în totalitate, oamenii aveau contractele făcute, hârtiile pregătite, partenerul meu polonez prin care adusesem această ofertă era deja la București. Și cu 3-4 ore înainte de a zbura, a refuzat să mai plece pentru că nu putea să se antreneze, pentru calificarea de Champions League, că Sheriff Tiraspol era în cărți pentru preliminarii.

A spus asta în ultimul moment. Chinezii erau dispuși să-l împrumute în Moldova, pentru că erau aceleași condiții ca la Astra din punctul lor de vedere. Doar că la Sheriff ar fi câștigat dublu față de Astra. A preferat să rămână acasă, pentru că oricum primea o sumă foarte mare de la chinezi, chiar și pentru împrumutul ăsta de jumătate de an. Până la urmă a făcut alegerea bună din punct de vedere sportiv”, spunea Bogdan Apostu, în ianuarie 2017, la Digi Sport.

În cele din urmă, Budescu și-a reziliat atunci înțelegerea cu Dalian Yifang și a revenit alături de Astra Giurgiu.

Probabil ratarea acestui trasfer este cel mai mare regret al lui Constantin Budescu, care ar fi putut juca acum alături de Sheriff Tiraspol în grupele Ligii Campionilor.

”Budi” a revenit în această toamnă la FCSB și are o cotă de piață de 1.5 milioane de euro.

Sheriff scrie istorie în Champions League

Sheriff Tiraspol este, fără îndoială, revelația acestui sezon al Ligii Campionilor.

Lipsiți de complexe în fața unor adversari mult mai bine cotați, moldovenii îngenunchează rând pe rând ginganții Europei.

După surpriza produsă la debutul în grupele Ligii Campionilor, când a trecut cu 2-0 de Şahtior Doneţk, campioana Republicii Moldova a comis-o din nou, obținând o victorie uriașă pe terenul lui Real Madrid, scor 1-2.

Modifică setările cookies