VIDEO Karim Adeyemi, starul naționalei Germaniei ratat de România, gol superb cu Union Berlin

karim adeyemi Borussia Dortmund Bundesliga Fotbal intern Karim Adeyemi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2024, 23:42
Data actualizarii: Sambata 02 Martie 2024, 23:47

Borussia Dortmund a obținut o victorie importantă cu 2-0 împotriva Union Berlin, revenind pe loc de Champions League. Karim Adeyemi a fost starul meciului, marcând un gol spectaculos.

Union Berlin a început mai bine meciul și a pus presiune pe Dortmund, ratând o șansă uriașă prin Tousart. BVB a avut dificultăți în a construcția fazelor și nu a reușit să creeze ocazii de gol în prima jumătate de oră.

Totuși, spre finalul primei reprize, Dortmund a crescut ritmul jocului și a devenit periculoasă. Schlotterbeck și Maatsen au fost aproape de a marca, dar Rönnow, portarul lui Union, a salvat cu brio.

Adeyemi a deblocat tabela în minutul 41 cu un șut superb din marginea careului de 16 metri, mingea lovind bara transversală și intrând în poartă.

După pauză, meciul a fost unul echilibrat, cu șanse la ambele porți. Meyer a salvat-o pe Dortmund cu o paradă fantastică la șutul lui Volland, care ar fi putut restabili egalitatea.

BVB a controlat mai bine jocul spre final și a mai marcat o dată prin Maatsen, în minutul 90. S-a terminat 2-0 pentru Borussia.

Ce a spus Adeyemi după victoria cu Union Berlin

Karim Adeyemi a declarat după meci: „Nu am fost prea buni în primele 20-30 de minute, dar apoi am intrat bine în joc. Am meritat să câștigăm. Nu suntem complet mulțumiți, deoarece am fi putut domina mai mult. Am văzut o breșă în apărarea lor înainte de golul meu. Nu am multe de spus despre asta. Am încercat să ajut echipa, dar nu sunt complet mulțumit de mine.”

Golul lui Adeyemi a fost unul dintre cele mai frumoase ale sezonului din Bundesliga. Fotbalistul german cu origini românești este considerat unul dintre cei mai talentați tineri jucători din lume.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!