Fotbal intern

FCSB 2, aproape sa ia bataie acasa de la satelitul Voluntariului! Steaua e campioana seriei a 4-a! Cum arata clasamentul

FCSB 2 a facut egal in Berceni cu FC Voluntari 2, iar Steaua s-a impus cu Tunari, 1-0.

Abel Lorin
Data publicarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 19:12
Data actualizarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 21:10

Voluntari 2 i-a dat mari emotii lui FCSB, care a egalat in minutul 4 al prelungirilor prin Gogor. S-a termina 1-1. Steaua a castigat cu 1-0 la Tunari datorita reusitei superbe a lui Zaharia din minutul 63.
 

FCSB e acum la 6 puncte in spatele Stelei (39 fata de 45), cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat. In ultima runda, Steaua da peste Metalul Buzau. FCSB 2 are deplasare la Progresul Spartac, echipa de pe locul 3.

Steaua va juca in deplasare prima mansa a playoff-ului din C. Cele mai mari sanse sa-i fie adversara le are Mostistea Ulmu, echipa care i-a pus piedica acum doi ani in barajul de liga a 4-a. Mostistea e pe 2 in seria a 3-a, la doua puncte in spatele Afumatiului.

Daca isi depasesc adversarele, FCSB 2 si Steaua se vor intalni apoi in finala playoff-ului. Aceasta se va desfasura, de asemenea, in dubla mansa. FCSB 2, daca se va califica in finala, va fi gazda in cel de-al doilea meci, un avantaj important in lupta pentru promovare.

Semifinala playoff-ului se disuta pe 8 si 15 mai, in timp ce finala e programata pentru 22 si 29 mai.

Modifică setările cookies