Fotbal intern

Reactia lui Ogararu dupa vestea pe care 'eroii de la Sevilla' nu voiau sa o auda! CSA nu organizeaza nimic pe 7 mai! Ce s-a intamplat

Pe 7 mai se implinesc 35 de ani de cand Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni.

Bianca Dumitru
Data publicarii: Joi 06 Mai 2021, 14:44
Data actualizarii: Joi 06 Mai 2021, 14:45

14:15 George Ogararu, team managerul Stelei, care a fost responsabil pentru organizarea unui eveniment de 7 mai, a vorbit despre festivitatea de implinirea a celor 35 de ani de la castigarea Cupei Campionilor.

"Eu am inceput pregatirile de acum trei luni, am vrut sa fac ceva deosebit, cu surprize. Voiam sa aiba loc pe noul stadion, asa cum era normal. Eroii de la Sevilla meritau un eveniment special pentru ca sunt fundatia pe care putem sa cladim viitorul, iar ceea ce au facut ei este inegalabil.

Am vorbit cu sponsorii pentru ca evenimentul trebuie facut din fonduri extra bugetare. Aveam contracte deja semnate, iar Ministerul contribuia si el cu o anumita suma. O parte din bani intrasera deja in buget. Doar ca, hotararea de Guvern din 13 aprilie, care e valabila pana pe 13 mai si care interzice orice evenimente si adunari cu mai multi participanti, ne-a facut sa amanam acest proiect.

Astfel, vineri seara doar se vor porni luminile de la stadion, va fi luminat in rosu si albastru, iar pe instalatia exterioara vor fi numele eroilor de la Sevilla. Vor veni si fanii, care au pregatit ceva special. Noi am facut si vom mai face o serie de interviuri cu gloriile care au jucat in meciul de la Sevilla. Problema e ca nu putem face ceva pe stadion, cu public. 

E posibil sa amanam pentru 7 iunie, cand e ziua Clubului Sportiv Steaua. Dar trebuie sa vedem ce se poate face, pentru ca din 15 mai pana pe 15 iunie, stadionul va intra in administratia UEFA pentru Campionatul European. Cel mai probabil, vom face evenimentul pe 7 iulie. Nu depinde doar de noi, ci si de ceea ce se va decide pe 13 mai", a declarat George Ogararu pentru GSP.ro.

10:00 In acest an Clubul Sportiv al Armatei nu va sarbatori evenimentul asa cum s-a intamplat in ceilalti ani, nici cu o reuniune a 'eroilor de la Sevilla', nici cu vreo festivitate. Asta pentru ca oficialii CSA nu au reusit sa puna la punct un astfel de moment. 

George Ogararu a fost desemnat sa se ocupe de organizarea evenimentului, insa acesta nu va mai avea loc. Fostul mare capitan al Stelei, Tudorel Stoica, a declarat ca fostii fotbalisti au fost anuntati ca nu se va intampla nimic pe 7 mai. 

"Asta este situatia. Nu ne putem revedea cu toti pe 7 mai, deoarece nu va mai avea loc nicio festivitate sau reunire a noastra. A incercat CSA Steaua sa organizeze ceva, George Ogararu fiind cel care s-a ocupat de un astfel de eveniment, dar totul a picat. Nu stiu exact care este adevaratul motiv pentru care nu s-a mai reusit perfectarea reunirii noastre, insa toti fostii mei colegi au fost anuntati ca nu ne vom mai revedea. 

Nu stiu daca se va mai incerca gasirea unei alte date pentru organizarea unui astfel eveniment, dar sigur pe 7 mai nu o sa se mai faca nimic. Oricum, in inimile noastre noua o sa ne ramana pentru totdeauna data de 7 mai 1986, iar eu cred ca nicio alta echipa romaneasca nu o sa mai reuseasca sa faca ceea ce am putut sa facem noi acum 35 de ani", a declarat Tudorel Stoica, potrivit ProSport. 

Helmut Duckadam a confirmat faptul ca reuniunea nu va mai avea loc la data la care se implinesc 35 de ani de la marea performanta a fotbalului romanesc. 

"Fusesem si eu invitat. Am inteles ca s-a dorit o reunire a noastra pe noul stadion din Ghencea. George Ogararu s-a ocupat de acest eveniment, dar nici eu nu stiu sa va spun care este motivul pentru care nu o sa se mai faca nimic.  Probabil ca pandemia si restrictiile, care sunt acum la noi au contribuit decisiv la anularea acestui eveniment de pe 7 mai.

Nu este usor sa organizezi un astfel de eveniment, mai ales in zilele de acum, iar eu stiu pe pielea mea cum este sa te ocupi ca totul sa iasa bine. M-am ocupat si eu in trecut de organizarea unui astfel de eveniment la Cheile Gradistei", a spus Duckadam. 

Conform ProSport, unul dintre motivele pentru care CSA nu va organiza niciun eveniment in acest an este legat de restrictiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Surse neoficiale din cadrul clubului sustin ca ar fi vorba si despre faptul ca stelistii nu au gasit fondurile necesare. 

Modifică setările cookies