VIDEO EXCLUSIV "E unul dintre cei mai buni fundași din România!" Pariul lui Iencsi, dezvăluit la Poveștile Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2022, 17:12
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2022, 15:02
O nouă ediție a emisiunii „Poveștile SPORT.RO”, emisiune susținută de PENNY. Emisiunea se poate vedea pe VOYO.
  • Galeria suporterilor adevărați își hrănește pasiunea pentru fotbal cu produsele PENNY din gama SuporterRO! Indiferent că ești la terasă împreună cu familia sau în gradină alături de prieteni, doza ta de energie pentru a susține tricolorii este dată de snackuri, apa cu vitamine și multe altele din galeria SuporterRO. Fotbalul ne aduce împreună!

Înainte de a juca la meciurile Steaua vs România și la gala lui Adrian Mutu de la Cluj-Napoca, transmisă în direct de Sport.ro și VOYO, Adrian Iencsi a fost invitatul lui Andru Nenciu, la Poveștile Sport.ro. 

Fotul antrenor și căpitan al Rapidului a vorbit și despre jucătorii cu care a lucrat în cariera sa de tehnician. Iencsi a subliniat felul în care Universitatea Craiova l-a pierdut pe Octavian Popescu, dar și-a adus aminte și de perioada în care l-a pregătit pe unul dintre cei mai valoroși fudași centrali din Liga 1. 

Comparat de Ion Vlădoiu cu Miodrag Belodedici, stoperul de la FC Argeș, Grigore Turda, a fost dorit sezonului trecut de FCSB, dar a ales să continue la formația care a încheiat play-off-ul pe locul 6. 

Turda, pariul lui Iencsi

Adrian Iencsi l-a antrenat pe Turda la Foresta Suceava. 

„Au ajuns unde au ajuns pentru că sunt jucători foarte buni, cu mare calitate. Turda, un fundaș central în care am crezut foarte mult, l-am luat la Foresta Suceava spre surprinderea tuturor și chiar l-am debutat. Nu l-am introdus din prima, era puțin mai greu pentru el, era ca un mânz, așa era de subțire, dar îmi plăceau caracterul lui și calitățile lui de fundaș central.

Îmi place să gândesc în perspectivă și îmi dau seama de jucători care ar putea prinde echipe foarte bune. A devenit un om de bază la FC Argeș. Un joc foarte bun de cap, greu să treci de el, pentru vârsta lui mi se pare că e unul dintre cei mai buni fundași din România", a declarat Adrian Iencsi, în emisiunea Poveștile Sport.ro. 

  • 800.000 de euro e cota lui Grigore Turda
  • 1,88 m e înălțimea fotbalistului născut la Sighetu Marmației 
  • 24 de ani are Grigore Turda
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!