"E subestimat, l-au luat la mișto!" Dorinel Munteanu, apărat de un fost antrenor al lui Dinamo

Dorinel Munteanu Dinamo Otelul Galati Vasile Miriuta Fotbal intern Dorinel Munteanu, în meciul Dinamo - Oțelul Galați 3-1 / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 10:45
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 10:49

Vasile Miriuță a sărit în apărarea lui Dorinel Munteanu, după ce antrenorul Oțelului Galați a fost ironizat de unii specialiști.

Deși unii îi contestă stilul, Munteanu și-a condus echipa spre trei victorii consecutive în Superligă, ultima fiind cea cu Dinamo, scor 1-0, care a dus-o pe Oțelul Galați pe locul trei în play-off.

Miriuță a declarat că Munteanu este un antrenor modern care muncește foarte mult, contrar celor care îl critică pentru aspectul său sau pentru lipsa de tehnologie de la club.

Dorinel Munteanu, apărat de Vasile Miriuță

"Vreau să spun un lucru. E subestimat de multă lume, în România. Văd unii specialiști, între ghilimele, care l-au criticat și l-au luat la mișto.

Nu numai pentru pregătire și pentru alte lucruri. Când îl vezi pe Dorinel Munteanu, în primul rând, vezi un om, caracter, un om care muncește, un profesionist.

Că nu are costumul pe el și că nu se dă cu gel în păr nu e un antrenor modern? E un antrenor modern care muncește foarte mult!

La noi, dacă nu ești cu laptop în mână sau nu ai două, trei hârtiuțe aici sau nu vine 'secundul' să îți pună faza, asta nu înseamnă că nu ești un antrenor modern sau că nu muncești. Aici e o greșeala foarte mare. 100% se greșește foarte mult, pentru că e un antrenor care muncește de dimineața până seara", a spus Miriuță la Primasport.

În urma victoriei cu Dinamo, Oțelul Galați a urcat pe locul trei în clasamentul play-out-ului, acumulând 26 de puncte, la egalitate cu 'U' Cluj.

Clasamentul play-out-ului Superligii

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!