VIDEO EXCLUSIV Poveste de pomină la un derby Rapid - Dinamo: ”Rică Răducanu mi-a zis <<Bă, tre' să-l ții pe Mateuț, îl înjuri tot meciul de mamă>>”

Fostul fotbalist rapidist Cristi Rontea și-a amintit la Poveștile Sport.ro de un episod amuzant întâmplat înaintea meciului cu Dinamo din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 08:10
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 09:32

Jucător la prima echipă a lui Rapid în anii '90, Cristi Rontea face parte dintr-o veritabilă ”dinastie” de Giulești, începută de tatăl său, Ilie Rontea, și continuată de fiul Andrei.

Cristi și Andrei Rontea au fost invitații lui Andru Nenciu la emisiunea Poveștile Sport.ro.

Cristi Rontea și înfruntarea cu Dorin Mateuț

Întrebat care a fost cea mai haioasă întâmplare trăită de alături de Rică Răducanu, Cristi Rontea a povestit:

”La un meci cu Dinamo din Giulești, Rică mi-a zis: <<Bă, tată, vino încoace, că trebuie să-l ții pe Mateuț>>. Mateuț era în perioada lui cea mai bună atunci, era la echipa națională.

<<Bă, da'-l înjuri de mamă>>, mi-a zis. I-am spus că nu pot să fac asta. <<Înjură-l, bă, că se enervează>>.

Nu l-am înjurat pe Mateuț, îți dai seama, dar la meciul ăla am stat tot timpul aproape de el, m-a faultat, a primit galben, s-a enervat că nu îi lăsam spațiu și apoi mi-a dat și un cot în gură, a luat roșu.

Apoi nea Rică: <<Ai văzut, dacă ți-am zis să faci așa (n.r. - să-l înjuri)...>>, dar eu de fapt nu i-am zis nimic lui Mateuț”.

Dorin Mateuț a câștigat în 1989 ”Gheata de Aur”, trofeul acordat pentru cel mai bun golgheter din campionatele Europei, și a făcut parte din lotul României de la Campionatul Mondial din 1990.

Emisiunea Poveștile Sport.ro e în fiecare luni, pe VOYO și Pro TV Plus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!